Författararkiv: tezzan

Påskpynt

Är inte alls mycket för pynt, speciellt när det är påsk. Men älskar julen och speciellt när vi pyntar granen 😍 Men detta här blev årets påskpynt.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

PW

Började påskdagen med en powerwalk. Gick mot Lomma kyrka och sen tillbaka igen. Så härlig start på dagen 🙂

Publicerat i Träning/Hälsa/Kost | Lämna en kommentar

Påskafton

Detta år är allt annorlunda pga det här jäkla coronaviruset. Men vi gjorde det bästa av situationen 🙂 Vi alla åkte hem till mormor och morfar med barnen där påskharen hade gömt äggen. Mormor och morfar stod i uterummet medans alla barnen leta efter sina påskägg. När alla hade hittat sina påskägg så stod vi en stund och snacka sen åkte alla hem till sitt.

Vi åt pizza här och bara tog det lugnt. Så såg våran påsk ut detta år… Tråkigt men kommer fler år med påsk osv 🐣

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Glad påsk

Ville bara önska Er en Glad Påsk

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Uppdatering

Godmorgon

Hoppas allt är bra med er alla, med oss är det bara bra. Jag jobbar på som vanligt och Dennis jobbar hemifrån och vi har Johanna hemma än så länge. Tycker så synd om henne samtidigt, hon saknar sina kompisar. Men vi ska ta ansvar och försöka hålla smittan nere så vi gör vad vi kan.

Nu är det sista dagen sen är jag ledig i 4 dagar. Och det händer inte ett piss i helgen. Vi brukar vara hos min mormor och morfar men detta året blir annorlunda. Vi kommer åka dit och fixa med barnens ägg men sen får vi åka hem igen. Vi får göra det bästa av situationen och hoppas detta skit snart är över.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Fredag

Godmorgon 🙂

Äntligen fredag !! Ska bli så skönt med helg. Denna helg så ska Dennis och Johanna åka upp till Finspång. Dom åker på lördag och sen kör som dom ner igen på söndag. Dennis ska byta däck på Volvon och sommardäcken är på hans föräldrars lantställe då vi inte har förvaring för däcken härnere.

Men ska bli skönt med lite ensamtid 🙂 Ska ligga i sängen och läsa bok haha.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Måndag/life update

God morgon 🙂

Sen jag tatuera mig i lördags så har jag sovit as dåligt på nätterna. Såklart är det för att jag inte kan ligga som jag vill och att det gör ont. Men självförvållat och man får ta det 🙂 Men man måste gnälla lite haha.

Måndag idag och jag har en arbetsvecka framför mig. Dennis jobbar som sagt hemifrån och även denna vecka har vi Johanna hemma. Sen får vi se hur vi gör. Vill ju gärna hon ska gå på förskola och träffa sina kompisar men samtidigt är man rädd. Dels för att få viruset och kanske smitta någon som är i riskgruppen och även då få sitta karantän. Jag får panik över att tänka på det !!! Så jag är försiktigt, tvättar händerna ofta ofta ofta och går inte ut i onödan men vill ändå leva på. Inte som vanligt men ändå leva!

Jag är iallafall glad att jag får gå till jobbet och vara ute. Hade vi fått sparken eller fått vara hemma eller något annat så hade jag blivit tokig. Så jag är väldigt tacksam att vi inte är i riskgruppen och mina tankar går till alla som är, fått lämna sina jobb och alla som har gått bort ❤️

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Lördag

Hej bloggen 🙂

Idag har vi haft en riktig sådär mysig lördag. På förmiddagen så var vi ute på förskolan utanför oss och Johanna fick leka. Sandra och Crille kom också med Hugo och Alfons 🙂

Sen var det dags för mig att åka och tatuera mig. Natasha är så grym och jag har nästan gått hos henne sen hon börja tatuera och hon blir bara grymmare alltså. Vi gjorde först 2 texter som jag satte på armen. Tyvärr ingen bild på dom. Visar när jag kan ta av plasten. Och sen gjorde vi den fina hunden och han fick sitta på skuldran.

Jag är så nöjd !!!! 😍😍😍

Nu har vi precis ätit. Blev Dennis baconburgare till middag ❤️

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Torsdag

Godmorgon bloggen 🙂

Vaknade ganska tidigt och kände jag inte kunde somna om så lika bra att stiga upp. Jobb som vanligt idag och lite senare ikväll så ska jag göra passfoto hos polisen inne i Lund. Sen måste jag in till ÖB en sväng om jag hinner !

Något jag ser framemot i den här tråkiga och jobbiga tiden är att på lördag så ska jag tatuera mig 😍 Har längtat och vi har diskuterat om vi ska eller inte. Men ingen av oss känner oss sjuka, så då får väl livet gå på som vanligt. Men sjukt taggad!

Vi ska göra denna fina vovve 🙂 Tycker om den skarpt då det är mycket detaljer. Ska även se om vi hinner med 2 texter men visar isåfall då om det hinns med.

Publicerat i Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Hugo 6 år ❤️

Grattis älskade Hugo på din 6 årsdag ❤️

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar