Kategoriarkiv: Allmänt

Leo’s & Lucy’s diner

Hej bloggen.

I fredags så stack vi en gäng bort till Leos lekland där ungarna fick springa av sig. Lite folk faktiskt och det var så skönt 🙂

Igår så blev det middag på Lucy’s diner och det var såååå gott. Jag tog en hamburgare och till efterrätt en bananasplit 😍 Sjukt gott !!

Tanken var att vi skulle se mello hos min bror igår men jag var så trött så vi blev hemma. Blev en myskväll hemma ❤️

Idag har vi inga planer, ska bara handla inför veckan.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl, Johanna | Lämna en kommentar

Äntligen fredag ❤️

Godmorgon bloggen.

Äntligen fredag ! Ska bli så skönt med helg, vi har även lite planer nu ihelgen. På lördag så ska hela familjen äta på Lucy’s Diner som ligger borta i Löddeköpinge vid center syd. För mig är den restaurangen ny. Aldrig varit där så ska bli så spännande 🙂 och gott hoppas jag !!

Idag är det jobb först sen efter så ska vi åka bort till Leos lekland. Kan bli intressant att göra detta en fredag OCH på sportlovet. Men vad gör man inte för sin dotter❤️

Sen ikväll blir det att hämta Dennis sen börjar fredagsmyset 🙂

1 vecka sen jag fick buketten, den håller sig så bra och fortfarande lika fin ❤️

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

19:e februari 2020

Godmorgon 🙂

Igår så blev det ändrade planer, min syster kände sig inte alls bra igår så dom kunde inte följa med till Leos. Berättade för Johanna och hon blev såklart ledsen men vi beslutade att det var bäst och roligast att åka till Leos med Hugo och inte ensam.

Så vi var bara hemma igår. Hon lekte, spela och till slut somna hon. Jag somna också ganska tidigt som vanligt haha. Helt slut på kvällarna, tufft att vara en fönsterputsare 🙂

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Tisdag

Godmorgon 🙂

Jag var så trött igår så jag somnade nästan på direkten. Johanna somnade tidigt hon med så hon borde vara pigg idag.

Idag efter jobbet så ska vi åka bort till Leos lekland. Johanna har frågat nästan varje helg om och när vi ska åka dit. Så idag får det bli 🙂 Min syster och Hugo kommer också följa med.

Vår älskade dotter ❤️ Du har blivit så stor och efter sommaren börjar du skolan. Kan inte fatta det.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl, Johanna | Lämna en kommentar

Söndag

Vi har haft en myssöndag idag ❤️ Varit hemma hela dagen förutom när jag var och sola och handla inför veckan.

Snart dags att åka och lämna Dennis på stationen sen blir det någon film att somna till. Johanna blev aldrig sjuk, mormor fick ju passa henne i fredags. Tror hon var så trött att hon såg sjuk ut. Hon ska till förskolan imorgon och skönt det inte blev något.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Alla hjärtans dag

God morgon 🙂

Äntligen fredag och även alla hjärtans dag.

Idag är det jobb som vanligt och vi har ganska mycket på jobbet. Vill typ att dagen ska gå fort så jag kan åka hem 🙂 Blir stressigt ibland på jobbet men älskar det ändå! Johanna är lite kass men ingen feber så får lämna henne hos min mormor. Tur man har mormor ❤️ Får se om det blir något men jag tror inte det.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Måndag

Då var måndag morgon här igen då. Idag är jag så trött men som tur är så ska vi åka upp till kontoret och gå på HLR utbildning. Så det passar perfekt idag när jag är dödstrött.

Igår så var vi hemma hos mamma och hjälpte min syster att få upp hyllor på sitt rum. När Dennis var färdig så åkte vi till mormor och morfar en sväng. Satt och snackade lite. Efter så åkte vi till Rusta där jag har spanat in en hylla och nu köpte jag den. Dennis satte upp den igår och blev så nöjd 🙂 Nu måste jag väcka barn och fixa mig lite.

Publicerat i Allmänt, Inredning | Lämna en kommentar

Lördag

God morgon bloggen 🙂

Jag och Johanna sitter i soffan och försöker piggna till. Jag ska snart gå och handla bullar till oss.

Idag ska vi försöka komma till återvinningen, måste kasta lite skräp som vi har samlat på oss. Gamla mattor osv. Inte lönt att sälja då jag kan inte tänka mig att någon vill ha det.

Sen ska vi hem till mamma där Dennis ska hjälpa dom att sätta upp lite hyllor. Sen ikväll blir det god middag och mello !!!

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl, Johanna | Lämna en kommentar

Fredag

Hej bloggen 🙂

Idag är vi faktiskt lediga från jobbet och ska jag vara ärlig så är det så jäkla gött !! Så härligt med en långhelg.

Idag kommer Johanna och Dennis ner och jag har saknat dom så mycket ❤️ Men jag har passat på att vila fast jag har flängt runt haha.

Jag ska hämta mamma senare på jobbet sen blir det häng där idag. Mamma ville även till Rusta så vi ska åka dit en sväng. Sen blir det att vänta tills man ska hämta upp älsklingarna på stationen.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

5:e februari 2020

Godmorgon 🙂

Jag måste ha somnat direkt när jag la mig ner på kudden igår för jag kommer inte ihåg något annat haha. Jag ska inte ljuga, det är så skönt att vara ensam nu på vardagarna. Bara jag som ska tas hand om 🙂 Men längtar till fredag när dom kommer hem igen ❤️

Idag blir det jobb som vanligt, efter så ska jag hämta mamma och vi ska åka till Ikea igen. En vara som inte fanns i lager när vi var där men nu ska den finnas enligt hemsidan. Sen när jag har lämnat av mamma så måste jag handla och kommer nog lägga mig i solariet också en stund.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar