Kategoriarkiv: Allmänt

Senaste veckorna

Den 26:e oktober fick jag hem Red dead redemption 2! Efter nästan 8 år sedan man spelade ettan så hade man väldigt höga förväntningar 🙂 Och ja, spelet var helt amazing !! Det tog en vecka för mig att klara hela spelet (körde bara på storyn). Så bra var det 🙂

Äntligen så sitter min 9:e tatuering på plats! Och självklart är det goa Natasha som har både ritat upp den och såklart tatuerat mig. Kommer aldrig gå till någon annan. Hon är sjukt grym ! 🙂

I helgen så ska vi hem till min vän Emma, hennes barn fyller år och jag är färdig med deras presenter. Alltid lika trevligt att träffa Emma och hennes familj 🙂

Annars då? Det är invasion av löss på Johannas förskola och jag har fått ta lusmedel nästan varenda dag då hon får nya hela tiden. Just nu har hon inga så håller tummarna. Men nu torsdag och fredag så håller jag henne faktiskt hemma. Är as drygt detta 🙁 Men man får hoppas att alla ungar snart är lusfria.

Publicerat i Allmänt, Presenter | Lämna en kommentar

Johannas kalas

I lördags så var det dags att ha Johannas kalas. Vi var hemma hos min mormor och morfar. Vi bjöd på pastasallad med kycklingklubbor och kall sås. Såklart bjöd vi på tårtor och dom beställde vi från Syrenen. Jättegoda och så fina 🙂 Andrea hade även bakat goda kladdkakor till oss.

Johanna fick massa fint. Pippihus, lera, sängkläder, pyssel, armband och massa annat. Så det blev ett lyckat kalas 🙂

Publicerat i Allmänt, Johanna | Lämna en kommentar

Prison Island

I söndags så åkte ett helt gäng in till Malmö där vi överraskade Theo med att göra Prison Island. Vi har gjort detta en gång innan och det är så sjukt roligt. Det är 25 celler man ska klara, vissa är svårare än andra. Och i varje cell får man poäng och den som har högst poäng vinner. Mitt lag vi ledde ett bra tag men sen hände något så kom vi sist haha.

Men så kul vi hade. Träningsvärken sitter fortfarande i 🙂 Sen efter vi hade varit där så åkte vi alla in till TGI där vi åt. Perfekt avslut med god mat på en rolig dag.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

2018-09-30 – Theos födelsedag

Idag är det min älskade gudsons födelsedag. Han blir 10 år !! 🙂 

Det var redan kalas för honom i fredags och vi gav han ett par hörlurar med mic och även pengar. Uppskattades väldigt mycket 🙂 Vi blev bjudna på pizza och sen marängsviss till efterrätt.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

2018-09-17 – Hannas födelsedag

Igår var det lillasysters födelsedag och hon fyllde hela 19 år ! Grattis igen 🙂 Efter alla hade slutat jobb osv så hade vi lite kalas hemma hos mormor och morfar. 

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Onsdag

Hej bloggen.

Idag efter jag hade hämtat Johanna på förskolan så gick vi bort till stora lekplatsen här i området. Mycket uppskattat av Johanna 🙂

Och detta blev det till middag idag! En härlig hamburgare och en god efterrätt på TGI.

Nu sitter Johanna och leker med sin lera. Hon kan sitta i timmar med den där jäkla leran haha. Men snart dags att sätta på en film till henne och sen är det läggdags.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

8:e tatueringen är på plats!

Hur grym och fin är inte denna då ?! 🙂 Självklart är det Natasha som har gjort den och det är hon som nu har gjort mina 3 senaste tatueringar. Kommer aldrig byta tatuerare utan kommer vara kvar nu hos henne för alltid haha. Hon är så jäkla grym !! 🙂 Hon finns på Facebook om Ni vill kolla in hennes tatueringar Milltown tattoo Höganäs. 

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

2018-09-03 – Alfons 1 år <3

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller älskade Alfons 1 år !! <3 🙂 

Nu i helgen så var det kalas för Alfons. Vi var hemma hos mormor och morfar och där så bjöd Crille och Andrea oss på smörgåstårta och tårta såklart 🙂 Allt var så gott och man rulla typ ut sen haha. Så mätt.

Vi gav namnlappar, en baby björn pall, gosedjur och 2 tröjor.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Tillbaka till LOMMA!

Nu är det officiellt, i december flyttar vi äntligen tillbaka till Lomma 🙂 Jag fick hem kontraktet igår och det ska bara skrivas på. Är så glad och det ska bli så härligt att äntligen få flytta tillbaka. Nästan hela familjen bor där och kommer även bli granne med syster, wohoo !!

Där vi kommer bo är ett helt nytt bygge. Så allt i lägenheten kommer vara helt nytt och det är jag mest taggad på. Ingen har bott där innan och allt kommer vara så… oanvänt ?!! 🙂 Haha, nä men ska bli så kul. Och Johanna kommer äntligen få ett eget rum. Det är hon så taggad på 🙂

Vi pratar också väldigt mycket om ny förskola och så. Johanna är en rutin människa och tycker inte om förändringar. Men berättar varje dag för henne att när vi flyttar så kommer hon få gå på ny förskola och få nya fröknar och nya kompisar. Alltid bra att förbereda henne så det inte kommer som en chock sen för henne.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Helgen

Hej bloggen 🙂

I fredags tog Johanna och Dennis tåget ner och jag hämtade dom i Lund vid 19.30. Sen hade vi bara myskväll hemma. I lördags så hängde vi hos mormor och morfar sen var vi bara hemma. Och i söndags så blev det Burlöv Center och på kvällen var vi hemma hos min syster och lät barnen leka. Johanna och Hugo hade saknat varandra så mycket <3

Johanna började förskolan igår efter 2 månaders ledigt. Hon blir ledsen när jag ska lämna henne men sen är hon glad och leker hela dagarna så det känns bra.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar