Kategoriarkiv: Wanties

Måndag

God morgon från Finspång 🙂

Idag ska jag åka hem, vi får se hur vi gör med Johanna. Hon är fortfarande kass och det bästa är att hon stannar här isåfall. Dels för att farmor och farfar kan passa henne (jag kan inte vara hemma mer från jobbet) och så får hon mer tid häruppe 🙂 Dennis kommer på sin lunch så får vi prata mer.

Vi var i Norrköping igår och var inne på Ingelsta Shoppingcenter och handla lite. Hittade 3 plagg till Johanna som jag tänkte visa. Var tag 3 betala för 2 inne på H&M.

 

Publicerat i Allmänt, Wanties | Lämna en kommentar

Från Desenio

image

image

image

Har kollat runt lite på desenio och hittade dessa 3 som jag vill ha i vardagsrummet på en vägg. Tycker dom är så fina. Speciellt tillsammans. Sen vill jag ha denna världskarta på en vägg, även i vardagsrummet. Får se om jag kan beställa dessa när lönen kommer 🙂

image

Publicerat i Inredning, Wanties | Lämna en kommentar

Vår hall

image

image

Så här ser vår hall ut just nu. När vi kommer åka till Ikea nästa gång så ska vi köpa en byrå och ha här i vår hall. Dags att göra hallen fin 🙂 Vagnen kommer få vara nere i källaren. Där finns ett barnvagnsförråd.

image

image

Detta är byrån vi har tittat på. Den passar perfekt i vår hall storleksmässigt och jag tycker den är så fin. Byrån heter KOPPANG och kostar 599:-. Längtar tills vi ska fixa till hallen !!

Publicerat i Inredning, Wanties | Lämna en kommentar

Nytt mobilfodral

image

image

image

Ja, som ni ser på bilderna så är det verkligen dags för ett nytt fodral. Jag och Dennis kommer att beställa ifrån skal-man.se och det är där mitt rosa också kommer ifrån.

image

Detta är det nya jag vill ha 🙂 Har för mig att det kostar 189:-.

Publicerat i Wanties | Lämna en kommentar

Fyller ju snart år

Japp, snart fyller jag hela 28 år… Usch, börjar ju bli gammal. Eller iallafall komma upp i ålder! Det roliga är att jag känner mig som 25 🙂 Ibland 20, haha!

Jag kommer önska mig ett presentkort på Ikea av min familj som jag önskade mig förra året. Denna gång vill jag köpa en junior säng till Johanna. Hon rör sig så mycket på natten och snurrar runt. Så jag tror hon hade sovit bättre i en sån säng än i spjälsängen.

image

Vill ha denna från Ikea. Denna säng är i kritter serien. Sjukt fin 🙂

Och av Dennis vill jag ha en tatuering. Vill så gärna ha Johanna skrivet på min arm.

Publicerat i Wanties | 4 kommentarer

Nytt från NEWBIE

328187_F[1]

328625_F[1]

328229_F[1]

339531_F[1]

Åh, visst är kläderna så fina ?! Hade velat ha allt men bodyn och dom gula leggingsen ska jag försöka få tag i när lönen kommer 🙂 

Publicerat i Wanties | Lämna en kommentar

Wanties

image

image

Hur fina är inte dessa set ?! Båda kommer ifrån h&m. Finns ju hur mycket kläder som helst. Blir helt snurrig ibland 🙂

Publicerat i Johannas kläder, Wanties | Lämna en kommentar

ROMANTISK

Nu när vi har köpt nytt köksbord så vill jag även ha nytt att lägga på bordet. Istället för en duk eller löpare så hade jag tänkt mig en bricka. Hade tänkt mig att sätta då vasen, servetter och kanske ett snyggt salt/peppar kar på brickan. Tror det kommer bli snyggt.

romantisk

Har hittat denna bricka på Ikeas hemsida. Kostar 99:- så inte alls dyrt. 

Publicerat i Inredning, Wanties | Lämna en kommentar

Till hösten/vintern

Nu är det dags att köpa höst + vinter kläder till Johanna och man har ju kollat runt lite och äntligen har jag hittat saker som jag vill ha. Var min syster som hittade sakerna faktiskt 🙂

hmprod

Först har vi en jacka. Perfekt när man ska snabbt in i bilen till exempel.

hmprod (16)

Sen måste vi ju ha en overall. Denna hittade min syster. Den är så fin 🙂 

hmprod (17)

Ett måste är ju en skaloverall. Perfekt till hösten då det inte är för kallt och inte så varmt. 

hmprod (21)

hmprod (20)

Sist har vi vantar + mössa som Lillan måste ha. Detta fanns även i samma mönster som overallen men tänkte att svart passar bättre till alla kläderna. 

Nu fattas bara gummistövlar, vinterskor, tunnare mössa och ett regnställ. Detta ska vi åka och handla nästa vecka. Ber att allt finns i affären. Annars får man testa det där och sen handla det på nätet 🙂

Allt kommer ifrån H&M.

Publicerat i Johannas kläder, Wanties | Lämna en kommentar

Mammut

Vi har ju en tv på ett lack bord inne på Johannas rum. Tanken är ju att det ska bli ett ”vanligt” bord och vi ska köpa stolar till så hon kan sitta där sen när hon kan gå och så. Hittade denna på Ikeas hemsida och bara måste ha 2 av den till Johannas rum. Passar perfekt 🙂

image

Stolen kostar 149:-.

Publicerat i Inredning, Wanties | Lämna en kommentar