Kategoriarkiv: Rocco

Torsdag

God morgon. 

Idag pissregnar det här så Dennis körde faktiskt oss till förskolan. Han följde även med in också och kolla var hon går och var hennes avdelning ligger 🙂 Kommer ju en dag när det är dags för honom och hämta henne så lika bra att han vet var den ligger.

Eftersom det regnar som f*n så blir jag hemma idag men ska faktiskt köra ett pass zumba tänkte jag. Sjukt längesedan så ska nog bli kul 🙂 Kommer bli sååå svettig men då vet man att det tar.

Sen blir det dags att hämta Johanna igen.

1762

Snart jul och gissa om Rocco kommer bli glad då när tomten kommer 🙂 

Publicerat i Allmänt, Rocco | Lämna en kommentar

FREDAG

God morgon 🙂

Åh, äntligen fredag 🙂 Man kan ju bara älska fredagar! Skönt när helgen är på ingång. 

Jag har precis duschat och gjort mig smått iordning. Snart dags att väcka Johanna och fixa henne inför BVC besöket. Vid 8.10 kommer Dennis och hämtar oss sen lämnar han av oss vid BVC så han kan åka till jobb igen. Sen när vi är färdiga där så går vi hem. Så får det bli dagens promenad med 🙂

Igår hämtade vi ju vårt nya köksbord och Dennis satte ihop allt igår. Åh, vi har ett sånt snyggt kök nu alltså. Allt matchar nu, bordet, gardinen och lampan 🙂 Visar både en före och efter bild sen när jag är hemma igen.

1708

Söta Rocco <3 Saknar både honom och lilla Bellis! 

Publicerat i Allmänt, Rocco | Lämna en kommentar

Onsdag

Hejsan bloggen 🙂

Igår så pissregnade hela dagen typ så vi körde på en mysdag/vilodag hemma. Men idag får jag faktiskt ta mig ut. Blir nån gång under dagen.

Johanna är redan uppe och sitter med sina leksaker här på golvet. Och kallar på pappa !! Haha, så jäkla söt. Hon har ju varit sjukt mammig men det börjar släppa. Nu skriker hon iallafall inte när jag lämnar rummet. Nu istället kan hon skrika/bli ledsen när Dennis lämnar rummet ibland. Faktiskt as skönt att hon inte är så mammig längre. Tror hon kommer bli pappig nu när Dennis kommer vara hemma i 4 veckor. Ska bli intressant att se 🙂

1761

Brist på bild så kör vi på en gammal. Detta var för några Jular sen, Rocco var helt till sig bland alla julklappar. Så söt <3

Publicerat i Allmänt, Bella, Rocco | Lämna en kommentar

Sötnöt

image

Lilla söta Rocco

Publicerat i Rocco | Lämna en kommentar

Dom lever på hoppet

image

Vi har ätit klart nu och vovvarna hoppas på att dom får lite mer av resterna 🙂 Så jäkla söta.

Publicerat i Bella, Rocco | Lämna en kommentar

3 Januari 2015

Vi hade planerat lite att åka hem idag men vi sket i det 🙂 Alla gick hem till Sandra istället och nu sitter vi här. Blir en hel dag här.

image

Jag, Johanna och Rocco gick hit.

Publicerat i Allmänt, Johanna, Rocco | Lämna en kommentar

Sjuk…

Redan igår började jag känna lite i halsen. Men tog Alvedon och kändes bättre. Men mot kvällen/natten blev det katastrof. Jag hade feber frossa deluxe och min hals gör så ont. Trodde verkligen att jag skulle fan dö i natt. Och ont i hela kroppen 🙁 Men idag är min hals jätte öm och gör ont men annars känner jag mig lite bättre. Hoppas det går över snart! Hatar att vara sjuk.

image

Söta Rocco 🙂

Publicerat i Allmänt, Rocco | Lämna en kommentar

BB & BB LIVE

Just nu ligger vi och kollar på BB. Sen klockan 22 är det BB LIVE! Hoppas Krissy eller Johanna åker. Mest för att Johanna kom in sent och Krissy är bara så jobbig. Med sina ciggaretter osv. Jag hoppas att Anna eller Anders vinner. Jag hejar på dom 🙂

Idag har inte hänt så mycket. Var ute på en lång promenad med Johanna. Varit ute nästan varje dag och ska försöka hålla det. Så jag rör mig varje dag och kan börja gå ner lite iallafall.

image

Har en mysig liten vovve hos mig.

Publicerat i Allmänt, Rocco | Lämna en kommentar

25 November 2014

Hej bloggen

Idag är det fint väder här så blir promenad med lilla Johanna senare 🙂 Sandra kom precis med lille Hugo och nu sitter vi vid köksbordet. Är standard här hemma. Haha !!!

image

Fina Rocco

Publicerat i Allmänt, Rocco | Lämna en kommentar

Hemma!

Igår så körde vi först bort till Dennis föräldrar när vi kom upp. Vi fick hemmagjord pizza och det var så gott. Sen körde vi hemåt mot Finspång. Väl hemma så satte vi igång direkt med att plocka undan, byta sängkläder och packa in allt på sin plats vi hade med oss till Skåne. Vi lämnade ju lägenheten i ren panik typ för vi ville bara komma ner.

Nu har Dennis gått till jobb och lillan sover. Ska faktiskt också gå och lägga mig en stund så man är pigg när hon är pigg. Hörs om ett tag igen.

270

Tog världens finaste foto på världens finaste vovve 🙂 Söta Rocco <3 Saknar både honom och lilla Bellis så mycket.

 

Publicerat i Allmänt, Rocco | Lämna en kommentar