Kategoriarkiv: Bilder på mig mfl

Måndag

Hej 🙂

Måndag och jag är lika trött nu som jag var i fredags haha. Känns som man inte hinner vila på helgerna fast man inte gör något som är ansträngande.

Vi har det riktigt mysigt härhemma. Jag ska strax äta kvällsmat och Johanna sitter och spelar på datorn just nu. Sen går hon in på rummet och leker lite ❤️

På fredag fyller jag år !! Tänkte ha ett mini kalas här på fredag. Bjuda på tårta och kaffe 🙂

Jepp, är besatt av dessa hyllor från Rusta. Tycker dom är så fina och stilrena. Fick ett ryck igår och åkte och köpte en. Tänker nu om jag ska köpa en till som ska in i Johannas rum. Kanske åker jag dit imorgon 🙂

Publicerat i Bilder på mig mfl, Inredning, Shopping | Lämna en kommentar

Leo’s & Lucy’s diner

Hej bloggen.

I fredags så stack vi en gäng bort till Leos lekland där ungarna fick springa av sig. Lite folk faktiskt och det var så skönt 🙂

Igår så blev det middag på Lucy’s diner och det var såååå gott. Jag tog en hamburgare och till efterrätt en bananasplit 😍 Sjukt gott !!

Tanken var att vi skulle se mello hos min bror igår men jag var så trött så vi blev hemma. Blev en myskväll hemma ❤️

Idag har vi inga planer, ska bara handla inför veckan.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl, Johanna | Lämna en kommentar

Äntligen fredag ❤️

Godmorgon bloggen.

Äntligen fredag ! Ska bli så skönt med helg, vi har även lite planer nu ihelgen. På lördag så ska hela familjen äta på Lucy’s Diner som ligger borta i Löddeköpinge vid center syd. För mig är den restaurangen ny. Aldrig varit där så ska bli så spännande 🙂 och gott hoppas jag !!

Idag är det jobb först sen efter så ska vi åka bort till Leos lekland. Kan bli intressant att göra detta en fredag OCH på sportlovet. Men vad gör man inte för sin dotter❤️

Sen ikväll blir det att hämta Dennis sen börjar fredagsmyset 🙂

1 vecka sen jag fick buketten, den håller sig så bra och fortfarande lika fin ❤️

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

19:e februari 2020

Godmorgon 🙂

Igår så blev det ändrade planer, min syster kände sig inte alls bra igår så dom kunde inte följa med till Leos. Berättade för Johanna och hon blev såklart ledsen men vi beslutade att det var bäst och roligast att åka till Leos med Hugo och inte ensam.

Så vi var bara hemma igår. Hon lekte, spela och till slut somna hon. Jag somna också ganska tidigt som vanligt haha. Helt slut på kvällarna, tufft att vara en fönsterputsare 🙂

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Tisdag

Godmorgon 🙂

Jag var så trött igår så jag somnade nästan på direkten. Johanna somnade tidigt hon med så hon borde vara pigg idag.

Idag efter jobbet så ska vi åka bort till Leos lekland. Johanna har frågat nästan varje helg om och när vi ska åka dit. Så idag får det bli 🙂 Min syster och Hugo kommer också följa med.

Vår älskade dotter ❤️ Du har blivit så stor och efter sommaren börjar du skolan. Kan inte fatta det.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl, Johanna | Lämna en kommentar

17:e februari

Hej bloggen 🙂

Som det blåser, jag och kollegan har nästan blåst bort idag. Men det har gått bra och vi är inte skadade iallafall haha.

Direkt efter jobbet så åkte jag och hämta Johanna och vi åkte hem direkt. Hon sitter och spelar Minecraft nu och jag har druckit min efterlängtade kopp kaffe 🙂 Ska tvätta lite och fixa innan kvällsmaten.

Publicerat i Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Söndag

Vi har haft en myssöndag idag ❤️ Varit hemma hela dagen förutom när jag var och sola och handla inför veckan.

Snart dags att åka och lämna Dennis på stationen sen blir det någon film att somna till. Johanna blev aldrig sjuk, mormor fick ju passa henne i fredags. Tror hon var så trött att hon såg sjuk ut. Hon ska till förskolan imorgon och skönt det inte blev något.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Alla hjärtans dag

God morgon 🙂

Äntligen fredag och även alla hjärtans dag.

Idag är det jobb som vanligt och vi har ganska mycket på jobbet. Vill typ att dagen ska gå fort så jag kan åka hem 🙂 Blir stressigt ibland på jobbet men älskar det ändå! Johanna är lite kass men ingen feber så får lämna henne hos min mormor. Tur man har mormor ❤️ Får se om det blir något men jag tror inte det.

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Short!

Fick impuls i helgen och ville klippa mitt hår kort. Ringde till min frisör och sen 45 minuter senare så var jag korthårig. Och jag blev så NÖJD! 🙂 Tycker jag passar bättre i kortare hår.

Publicerat i Bilder på mig mfl | Lämna en kommentar

Lördag

God morgon bloggen 🙂

Jag och Johanna sitter i soffan och försöker piggna till. Jag ska snart gå och handla bullar till oss.

Idag ska vi försöka komma till återvinningen, måste kasta lite skräp som vi har samlat på oss. Gamla mattor osv. Inte lönt att sälja då jag kan inte tänka mig att någon vill ha det.

Sen ska vi hem till mamma där Dennis ska hjälpa dom att sätta upp lite hyllor. Sen ikväll blir det god middag och mello !!!

Publicerat i Allmänt, Bilder på mig mfl, Johanna | Lämna en kommentar