It’s friday

Hej bloggen!

I natt somnade inte lilla Johanna förrens vid 2. Jag var så trött och ville bara sova men när hon äntligen hade däckat så sprang jag runt här i stället för att lägga mig. Man vill ju ha lite egentid. Sen sov till lite över 10. Just nu ligger hon i babysittern och tittar på tv 🙂 Tänkte hoppa in i duschen sen blir det nog att ta oss ut på PW. Än så länge tillåter vädret oss att gå ut så lika bra att passa på. Hoppas SMHI har rätt, ska inte komma snö blandat regn förrens ikväll.

447

Gosigaste Bella. 

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Bella, Bilder på mig mfl. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till It’s friday

  1. Emma skriver:

    Är svårt att komma till ro när barnen somnar. Finns så mycket man vill /behöver göra!! Men skönt att ni kunde sova länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *