Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Tog oss nästan hela dagen att köra hem. Så jäkla tråkigt att sitta i bilen men nu när man är hemma så är det glömt 🙂 Haha. Johanna blev så glad när vi gick in genom dörren, hon ville ner på golvet direkt och leka med sina leksaker. Så söt 🙂

Har varit så härligt att ha varit nere. Man saknar dom så mycket och blir så långa veckor innan man åker ner igen. Nu blev det bara en snabb visit men jag vill åka ner om ett tag igen och stanna där en vecka eller något. Så Johanna hinner träffa alla ordentligt.

1310

Vi åt mammas goda pannkakor hemma hos Sandra och Danne. 

1312

Vi var på IKEA en dag och såklart åt vi där 🙂 

1309

Lilla Bellis som somnade på Johannas kanin. <3 

Ja, blev inga fler bilder än så. Tänker inte alls på bloggen när man har så kort tid att träffa sin familj på. Men nu ska man väl komma igång igen med bloggandet 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt, Bella. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *