Söndag

Hej bloggen.

Då var det söndag. Denna helg gick faktiskt inte så fort som jag trodde den skulle göra. Igår så var hela dagen typ seg ?! Haha, visst är det konstigt. Måste erkänna att jag saknar jobbet, har kul och jag gillar mitt jobb. Så känns det nu iallafall 🙂 Och jag har saknat att jobba och känna att jag behövs. Kan man säga så ?

image

Idag mår vi alla bättre. Är bara förkyld och Dennis mår mycket bättre. Så idag ska vi ge oss ut lite. Låta Johanna gunga lite och jag ska även skicka ner julklappar till min systers barn. Dom har inte fått sina julklappar än och det är klart att dom ska få det. Vi skulle ju ha åkt ner efter jul men jag blev ju sjuk. Sen fick jag jobb och då var det utbildning osv. Så hann aldrig åka ner. Ska åka ner en helg sen när jag har kommit in i jobb och så.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *