VAB

Hejsan.

Idag fick vi bli hemma för Johanna hade feber imorse. Hon var mycket trött och lite påverkad men nu när hon har fått supp så är hon som vanligt. Dom där supparna gör underverk haha 🙂 Så vi blir hemma hela dagen och bara tar det lugnt.

Annars idag så händer det inte så mycket. Dennis kommer ner ikväll iallafall och alltid lika mysigt. Ska poppa popcorn och sen titta på fångarna på fortet ikväll 🙂 Mysigt. Fast vi fick bli hemma idag så är det skönt det är fredag. Hela helgen framför oss.

Imorgon så drar jag och Andrea till Ullared Gekås !! Ska bli så kul och får se om jag hittar något. Följer med mest för Andreas skull som ska handla som fan hehe 🙂 Ska iallafall försöka se om jag kan hitta en ny väska. Den jag har nu är så gammal och sliten. Dags för en ny !

1186

1187

Morgonrock brudarna haha ! 🙂 

Det här inlägget postades i Kläder. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *