Onsdag

God morgon bloggen 🙂

Igår så jobbade jag sen efter jobb så hämtade jag Johanna på förskolan. Det går bättre och bättre för henne där. En förskolelärare slutade för några veckor sen och det har ju kommit en ny. Därför Johanna är så orolig och inte sover på natten. Synd att hon ska bli så men igår hade hon varit så glad och även lekt mycket med den nya tjejen så det känns bra.

Igår var vi bara hemma och hade mys. Inatt har det också varit bättre men hon vaknar lite då och då. En förbättring iallafall då hon inte skriker och är vaken hela natten 🙂

1475

1488

1490

Idag blir det också en heldag på jobbet. Fick ett extra pass idag så det känns bra 🙂 Denna månaden blir lönen kass för jag och Johanna var ju sjuka i 2 veckors tid. Men som tur är så kommer skattepengarna i början av April!

Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder på mig mfl, Johanna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *