Vattkoppor

1499

Började dagen med jobb men efter någon timme på jobbet så ringde förskolan och sa att Johanna hade vattkoppor !! Det roliga är att jag såg att hon hade några röda prickar och jag tänkte ah, säkert såna värmeplitor. Men så fel jag hade ! Hon börjar få fler och fler nu. Så var bara till att åka ifrån jobb. Men min mormor är snäll och passar henne imorgon så jag kan jobba.

1501

Än så länge är hon inte så påverkad av sina vattkoppor så jag har hängt i Lomma hela dagen. Var först hos mamma sen åkte jag och Sandra hem till henne. Åt lite sen fick barnen leka på lekplatsen. Johanna har tjatat om lekplatsen så länge och hon blev överlycklig när vi skulle gå dit 🙂

1502

1503

1505

Johanna somnade för en stund sen och jag hoppas hon sover för natten nu. Väckte henne vid halv 6 imorse och INTE sovit middag så hon borde vara dödstrött. Och jag hoppas verkligen att det blir en bra natt. Redan förberett med vatten och Alvedon som jag har lagt på nattduksbordet.

Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder på mig mfl, Johanna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *