Torsdag

God morgon 🙂

Jag har precis lämnat Johanna borta på förskolan och jag hade lite tid över innan jag ska till jobbet så passar på att blogga lite 🙂

Igår så jobbade jag sen var vi faktiskt bara hemma. Igår var jag så trött och idag är jag ännu tröttare haha. Härligt att det är fredag imorgon 🙂 Idag händer också något spännande, min bror och Andrea ska på ultraljud idag !! Jag har sagt flicka hela tiden och tror verkligen det. Men vi får se helt enkelt.

Idag efter jobbet så blir det att hämta Johanna sen måste jag åka och handla. Ska köpa nån middag till imorgon. Dennis kommer ner och kan vara skönt för honom att middagen är färdig.

1589

Nä dags att jobba ! Ha en bra dag 🙂 

Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder på mig mfl. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *