Fredag & Lördag

I fredags så var jag hemma hos min syster. Vi tog ungarna och sen körde vi ner till Viking pizzeria och käkade sen åkte vi hem till min syster igen. Där tittade vi på Let’s Dance och så käkade vi godis. En perfekt fredagskväll.

1733

1737

1738

Sen igår så åkte nästan hela gänget bort till Ikea. Där käkade vi lunch och sen handlade vi lite. Jag köpte blommor, nya glas, galger och sen en liten spegel. Efter Ikea åkte vi till Lomma en sväng och hängde hemma hos min mor. Resten av kvällen var vi bara hemma och tittade på Talang och åt godis 🙂

1740

1741

Idag är det Valborg och vi ska åka hem till min mormor och morfar, där ska vi käka goda räksmörgåsar och vädret ser lovande ut så vi kommer nog sticka ner till havet och se brasan ikväll.

Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder på mig mfl, Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *