Torsdag

Hej bloggen 🙂

Var precis och lämnade Johanna på förskolan och insåg att jag har lite tid innan jag ska dra till jobbet. Så passar på att blogga och dricka mer kaffe. Idag är jag så trött, alltid helt slut på torsdagen och fredag morgon ska vi inte snacka om. När klockan ringer då så vill jag bara stänga av den och sova. Men snart helg och ska bli så härligt 🙂 Fast enligt min app ska det pissregna hela helgen och det är mindre roligt 🙁 Vad ska man liksom hitta på då ?!

Vill visa en klänning som jag fick av en kund nu i veckan. När jag kom dit så var det storstäd bland hennes kläder och så fick jag denna 🙂 Den är så snygg och den perfekta svarta klänningen. Denna tjej är så jäkla rolig och har massa roliga historier att berätta varje gång. Tack igen 🙂 Det är såna här saker som gör att man gör ett bättre jobb och vill. Behöver inte vara att man ska få saker utan också att höra att man är duktig och att kunderna är nöjda med sina städningar.

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Gåvor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *