Fredag

Hej!

Jag är faktiskt just nu hemma, har en lucka på 2 timmar mellan mina städningar så åkte faktiskt hem. Ibland blir det så, kunden vill ha sin städning på den tiden dom brukar få. Min sista städning är jag vikarie på så därför det blir en stor lucka i mitt schema. Jag tycker inte om det för jag vill börja tidigt och sluta tidigt haha 🙂 Jaja, vad gör det om hundra år liksom !!

Det är iallafall fredag och helgen är på ingång. Ska ju regna här hela helgen så vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Dennis kommer iallafall ner ikväll och det ska bli mysigt 🙂 Efter jobbet så ska jag och Johanna sticka hem till Sandra. Ska passa ungarna medan hon är ute och äter med några arbetskollegor. Sen blir det hem, natta Johanna och filmmys med Dennis 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder på mig mfl. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *