Sin första cykel

Igår så var vi hemma hos min mormor och morfar nästan hela familjen och grillade. Vi satt i trädgården och njöt av det härliga vädret. Igår var en riktig mysig dag.

Johanna fick sig en riktig överraskning igår (och jag!), alla hade lagt ihop till en cykel till Johanna !! <3 Åh, hon blev så glad och det är inte bara en cykel utan en cykel med Frost på. Och hon cykla, cykla och cykla. Hon är as grym på att cykla ! 🙂

Jag hade berättat att varje gång vi går till förskolan så går vi förbi en cykel med Frost på och varje gång säger hon till mig ”mamma, jag vill ha en sån”. Så jäkla gulligt av alla att lägga ihop och ge henne den. Tack så hemskt mycket allihopa igen <3

Det här inlägget postades i Johanna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *