Onsdag

Hej bloggen.

Vi njuter för fullt över att ha semester 🙂 Men fast det är så skönt att vara ledig så känner jag mig ändå lite rastlös haha. Och både jag och Dennis är såå trötta. Vi försöker titta på film på kvällarna men vi båda somnar tidigt. Man har väl inte vilat upp sig än. Hoppas det kommer så vi kan vara uppe lite längre och njuta 🙂

Vår Sheperd’s pie. Det var så gott 🙂 Vi tog blandfärs som man lägger i formen sen tar man potatismos ovanpå sen in i ugnen. 

När vi var på Burlöv Center så köpte jag äntligen en ny silverkedja till hjärtat som jag har fått av Dennis. Den andra kedjan gick i sönder förra sommaren.

Idag har vi inget planerat än. Vet iallafall att jag ska bort till ÖB igen och kolla efter en ny ryggsäck till Johanna. Den hon har nu är så sönder så det är dags att köpa en ny.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *