Senaste veckan

Hej bloggen 🙂

Väldigt ledsen för dålig uppdatering men jag blev sjuk !! På min semester 🙁 I onsdags så fick jag en hosta från helvetet och ont i hela kroppen + feber. Men nu mår jag bättre, har bara min hosta kvar.

Innan jag blev sjuk så var vi på busfabriken. Johanna har ju tjatat om det sen sist vi var där så vi fick åka dit. Annars så har vi inte gjort så mycket. Vädret har ju inte levererat heller .. Men det är så jäkla skönt med semester 🙂

Vi var på Ikea i förrgår och jag har handlat lite inredningsdetaljer. Ska visa allt i ett inlägg tänkte jag 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder på mig mfl. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Senaste veckan

  1. Frida G Svensson skriver:

    jag hade gärna åkt till busfabriken med min dotter. Är det bra där?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *