Lite inredning

På 2 dagar så var jag inne på Ikea båda dagarna haha. Första dagen så köpte jag lite tavelhyllor, blommor och ljus och nästa dag så ville jag ha lådor till Johannas nya hylla som jag var och hämtade idag. Jag har ändrat om lite i sovrummet och satt upp en hylla i vardagsrummet. Även en ny spegel i hallen som jag fick av mormor.

Dessa är då tavelhyllorna som jag köpte, satte lite blommor och ljus.  

Jag har även flyttat på byrån in i hörnet. Jag bytte även tv med mormor hihi 🙂 Denna tv stod uppe på deras loft och eftersom nästan ingen kommer titta på tv däruppe så gick det bra att vi bytte. Denna svarte är större och jag vill ha stor tv haha. Så fick hon såklart min. Dennis hjälpte mig även att ta in min spegel som jag hade i hallen innan och den satte vi upp i sovrummet. Alltså, jag är så nöjd !! 

Och nya spegeln som jag även fick av min goa mormor 🙂 I framtiden så ska jag måla den vit tänkte jag. 

Och i vardagsrummet så satte Dennis upp en hylla igår. Men denna hade jag sen innan och även detta blev så bra 🙂 

Det här inlägget postades i Inredning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *