Onsdag

Hej Bloggen.

Vi vaknade kanske för en timme sen. Vi har verkligen vänt på dygnet allihopa så i helgen ska vi försöka vända tillbaka på dygnet så det inte blir lika jobbigt på måndag att gå upp. Ja, semestern lider mot mitt slut och det ger mig ganska stor ångest. Men som tur är det bara onsdag idag så några dagar har vi kvar 🙂

Idag så kommer min syster hit. Blir häng här idag och ska bli mysigt. Sen ikväll ska faktiskt jag, Dennis och Hanna in till Malmöfestivalen. Antonio D ska uppträda där så det vill vi inte missa 🙂 Sandra är snäll och ska passa Johanna medans vi är där.

Igår kväll så stod Dennis och bakade kanelbullar till oss 🙂 Tänkte vi ska bjuda på det idag. 

Vill även visa den nya hyllan jag köpte igår. Köpte den begagnad av en tjej för 150:-. Det är en Kallax hylla från Ikea. Och lådorna är dom jag köpte på Ikea, dom kostar 39:-/styck. Är bättre med plats här nu.

Det här inlägget postades i Allmänt, Inredning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *