Lördag

Hej bloggen.

Denna vecka har varit så lång och jag har jobbat länge om dagarna. Det har varit många sjuka och då har man fått tagit lite av deras städningar. Men mer pengar till mig hehe 🙂

Dennis kom ner igår och när han kom hem så hade jag gjort mat till oss. Fläskkarréer, rotfrukter och sås. Var så hungrig och det var så gott. Sen tittade vi lite på serie men jag somnade ganska snabbt. Var fan helt slut igår.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Får kolla med resten av familjen var vi ska bli av haha 🙂

Förra helgen så åkte jag snabbt till Burlöv Center och köpte mig en ny väska. Min syster hade köpt en grå som denna och tyckte den var så snygg. Köpte den inne på Accent för 299:-. Var även 200:- rabatt!

Det här inlägget postades i Allmänt, Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *