Torsdag

God morgon 🙂

Snart helg och hur jäkla skönt ska inte det bli då ?! 🙂 Jag har så sjukt ont i min rygg och igår så låste ryggen sig när jag var hos en kund. Skulle precis ringa mamma men då kunde jag resa mig upp igen. Denna smärta alltså. Har inte sovit mycket inatt men bara till att bita ihop. Bara jobb idag och imorgon sen får man vila igen 🙂

Igår så åkte ju jag och Sandra till Svedala, skorna var jättefina så vi tog dom. Sen åkte vi först till Returhuset och sen in till Dollarstore.

Här är en före bild. Jag köpte en ny bordstablett och även en liten ljushållare, heter det så ? Allt gick på 50:-.

Dåliga bilder men hoppas man ser lite iallafall.

Det här inlägget postades i Inredning, Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *