Nytt smink

Jag har blivit helt besatt av smink. Allt som har med higlighter, contouring, eyeshadows att göra. Och nu till det roliga, jag har absolut ingen aning om hur man gör för att göra det så fint 🙂 Hahaha !! Min lillasyster är ju också lika besatt av smink som jag är och hon kan sminka sig så fint. Och när vi var i Landskrona så var det hon som fixa mitt smink. Men jag tittar på tutorials på youtube hur man lägger sminket och det är fan svårt. Ser så enkelt ut men är as svårt när man lägger det själv. Lite bättre har jag blivit men bara till att träna, träna och träna. Min besatthet ledde till att jag fixa en ordentlig sminkhörna och jag är så nöjd hur det blev 🙂

Nya ögonskuggor och båda hitta jag på cdon.com

2 highlighterpaljetter. Den svarta är från cdon.com och den från Sleek kommer ifrån H&M.

Bronzing powder kommer ifrån H&M och den fixing powder köpte jag inne på Kicks.

2 nya foundations som jag köpte inne på H&M.

Såklart köpte jag även ett settingspray som även det kommer ifrån cdon.com

Sist men inte minst så köpte jag även nya sminkborstar 🙂 Även dom finns på cdon.com

Det här inlägget postades i Makeup. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *