Onsdag

Hejsan 🙂

Idag har det varit jobb som vanligt och vi kom nästan precis hem. Johanna sitter och varvar ner efter förskolan. Helgen som gick så hängde vi hos mamma och pappa, mamma gjorde ju sina goda pannkakor och som jag åt! Sen i söndags så var vi hemma hos min mormor och morfar där vi hängde hela dagen. Sen sov Hanna hos mig för Johannas förskola var stängd i måndags och hon var snäll och passa Johanna medans jag jobba.

Dennis hjälpte även mig att få upp saker här i lägenheten. Vi var på Biltema och köpte en LED slinga + dimmer som vi satte upp i min spegel så nu har jag en ordentlig sminkspegel 🙂 Jag är så nöjd med hur resultatet blev.

Hyllan kom också upp och nu är alla foton på plats! Ska bara byta ut den svarta ramen mot en vit sen är det perfekt.

Det här inlägget postades i Inredning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *