Center Syd

Igår så åkte jag och Andrea till Center Syd där vi fikade på EP (som vanligt) och handlade även lite. Köpte 2 klänningar och en kofta inne på H&M och sen även en vårmössa till Johanna på Kappahl 🙂 Sen igår var vi bara hemma. Var så sjukt trött igår.. Inne i en konstig period där jag är trött konstant och känner mig allmänt deppig 🙁 Hoppas det släpper snart. Och sen inatt så spökade Johanna mellan 22-03 !! Hon var vaken alla dessa timmarna och jag trodde att jag skulle få ett nervsammanbrott. Så fick nästan ingen sömn, så när när klockan ringde imorse så var jag helt slut 🙁

Nu är hon så trött men får försöka hålla henne uppe en stund till så hon inte gör om samma sak inatt.

Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder på mig mfl. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *