Lunch + Ikea

Vi åkte iväg innan 11 och körde mot Lomma först där vi hämtade upp mamma. Sen åkte vi vidare mot Ikea. Väl där så mötte vi upp Andrea och Alfons som också skulle hänga med. Vi började med att käka lunch. Jag tog kycklingbullar (älskar det) med potatismos och sen såklart en kanelbulle och en muffins haha. Jag handlade bara galgar, ramar och en ny blomma.

När vi kom hem så la jag mig i sängen och började titta på säsong 3 av Zombie Nation (finns på NETFLIX). Dennis satte sig och spela och Johanna lekte. Gick upp ganska tidigt idag så var skönt att bara ligga i sängen och ta det lugnt en stund.

Nu ska vi snart börja med middagen och det blir baconburgare 🙂 Sen ska vi invänta Mello och till efterrätt har vi glass, grädde, jordgubbar och nån choklad sak. Ska bli så mumsigt ! 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *