Helgen :)

Denna helg så tog vi det lugnt bara hemma 🙂 I lördags så låg vi och titta på film nästan hela dagen. Johanna var också trött och det märktes på henne att hon ville vara hemma. Hon lekte och titta på film. Vi var ute en gång och då fick vi åka och handla mat. Vi åt tacos och sen tittade vi på film igen. Riktig mysdag hade vi !

Sen igår så var det dags för dop. Emmas tvillingar döptes och efter så fick vi god fika. Vi gav varsin ryggsäck från rofa.se, varsin pipmugg och sen ett stort typ täcke eller en lekmatta. Efter dopet så åkte Dennis hem och jag stack hem till mamma en sväng.

Måndag idag och det gick jättebra på jobbet. Det börjar bli mer ljust nu på morgonen så det är inte så drygt att gå upp på morgonen längre.

Vi rensade bland Johannas leksaker och gjorde så fint. Men efter 1 timme så var det kaos igen haha.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *