Långfredag

Hej bloggen.

Jag vaknade vid 8 ungefär, gick upp och gjorde kaffe sen vaknade Johanna strax efter och även Dennis. Vi fixade med köksbord och lite så. I Dennis nya lägenhet så kommer han inte få plats med köksbord så han var snäll och fick med sig allt ner igår och nu är det uppe här. Nu ser det så fint ut i mitt kök 🙂

Vi har även varit en sväng i Lomma, var hos mormor och morfar en stund. Nu är vi hemma igen. Johanna äter middag, Dennis är och tränar och jag ska vila en stund. Kommer bli sent ikväll så bäst att passa på att ta det lugnt en stund. Ska köra och lämna Johanna hos mamma sen hämta Hanna med. Ikväll är det dags för releasefest !!! 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *