Staffanstorp—>Finspång—>Staffanstorp

Hej bloggen 🙂

I fredags så tog jag ju tåget upp till Norrköping, där så hämtade en glad Johanna och Dennis upp mig. Vi åkte först och åt lite sen körde vi vidare mot Finspång. Väl där så började vi packa ner mer saker och vi höll på till efter 12 på natten.

På lördagen gick vi upp tidigt och först lämnade vi av Johanna hos sin farmor och farfar och sen åkte vi bort till macken där vi hämtade ett släp och sen hade vi en 7 timmars flytt framför oss. Men vi jobbade på bra och det gick så smidigt. När vi äntligen var klara så hämtade vi pizza och åkte hem till Dennis föräldrar. Jag var så hungrig och hann knappt smaka på pizzan när jag tugga.

Sen hela lördagskvällen så satte vi rätt alla saker och packa upp ALLT. Det blev så bra och det blev så fint. Igår så småfixade vi lite saker i lägenheten sen åkte jag och Johanna neråt.

Lite bilder från nya lägenheten.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *