Chockad & Livrädd

Jag har blivit utsatt för något som enligt mig är det värsta som har hänt mig hittills. Förra veckan så stod jag vid sidoskåpet på jobbilen, brukar stå och ta fram nästa paket inför nästa stopp. Då blir jag plötsligt påhoppad bakifrån och av det jag kommer ihåg så känner denna personen på mina fickor i jackan, fram på byxorna och även bakfickorna. Under detta så lägger jag mig på golvet i skåpet och börjar sparka på personen. Känner att jag kommer loss och springer till dörren och kör snabbt därifrån. Denna panik som jag har när jag körde därifrån var hemsk. Tyvärr så såg jag aldrig vem som hoppa på mig och jag önskar att jag hade vänt mig om. Men jag har polisanmält händelsen och bara det känns bra.

Det värsta nu är att jag är livrädd för att sitta i bilen ensam. Och livrädd att köra där i staden det hände och är allmänt på helspänn hela tiden. Nån åker med mig varje dag och det är jag så tacksam för. Var hemma förra veckan lite och även i måndags. Jag drömde mycket efter det hade hänt och känner ofta på min ytterdörr om det är låst. Sover knappt något fortfarande men jag börjar känna mig bättre och känner att glada Therese börjar komma tillbaka. Det har varit svårt att hantera men att prata om det hjälper och med tiden så lägger det sig ännu mer. Hoppas jag !

Därför det har varit tyst här på bloggen under denna tid.

Det är iallafall fredag idag och det är så härligt att helgen är på ingång. Och vädret ska vi inte prata om 🙂 Strålande sol och det är redan så varmt. Hoppas det håller i sig i helgen. Dennis är på väg ner och han borde faktiskt vara framme snart. Johanna har redan somnat så det blir nog filmmys när han kommer <3

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *