Tivoli

Nu i helgen så tog vi det lugnt. I fredags så hade vi filmmys. Jag har fortfarande svårt att somna eller så vaknar jag efter 2 timmar och ligger vaken … As jobbigt. I lördags så hängde vi hos mormor och morfar en stund sen åkte vi till Löddeköpinge där vi åt på Rose Garden. Alltså, deras mat är så god 🙂

Sen mötte vi upp Sandra i Lund där ett tivoli var nu under helgen. Ni skulle sett Johanna, hon var så lycklig och hon åkte en enda karusell många gånger. Förra året vågade hon inte åka något och det är kul att se att det har släppt. Från 0 karuseller till 1 är jäkligt bra för att vara Johanna.

Sen åkte vi hem och myste. Igår så var vi en snabb vända till Lomma, Biltema och sen hem igen. Vi åt middag tillsammans innan Dennis åkte hem. Sen var jag och Johanna hemma resten av kvällen 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *