Tillbaka till LOMMA!

Nu är det officiellt, i december flyttar vi äntligen tillbaka till Lomma 🙂 Jag fick hem kontraktet igår och det ska bara skrivas på. Är så glad och det ska bli så härligt att äntligen få flytta tillbaka. Nästan hela familjen bor där och kommer även bli granne med syster, wohoo !!

Där vi kommer bo är ett helt nytt bygge. Så allt i lägenheten kommer vara helt nytt och det är jag mest taggad på. Ingen har bott där innan och allt kommer vara så… oanvänt ?!! 🙂 Haha, nä men ska bli så kul. Och Johanna kommer äntligen få ett eget rum. Det är hon så taggad på 🙂

Vi pratar också väldigt mycket om ny förskola och så. Johanna är en rutin människa och tycker inte om förändringar. Men berättar varje dag för henne att när vi flyttar så kommer hon få gå på ny förskola och få nya fröknar och nya kompisar. Alltid bra att förbereda henne så det inte kommer som en chock sen för henne.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *