Senaste veckorna

Den 26:e oktober fick jag hem Red dead redemption 2! Efter nästan 8 år sedan man spelade ettan så hade man väldigt höga förväntningar 🙂 Och ja, spelet var helt amazing !! Det tog en vecka för mig att klara hela spelet (körde bara på storyn). Så bra var det 🙂

Äntligen så sitter min 9:e tatuering på plats! Och självklart är det goa Natasha som har både ritat upp den och såklart tatuerat mig. Kommer aldrig gå till någon annan. Hon är sjukt grym ! 🙂

I helgen så ska vi hem till min vän Emma, hennes barn fyller år och jag är färdig med deras presenter. Alltid lika trevligt att träffa Emma och hennes familj 🙂

Annars då? Det är invasion av löss på Johannas förskola och jag har fått ta lusmedel nästan varenda dag då hon får nya hela tiden. Just nu har hon inga så håller tummarna. Men nu torsdag och fredag så håller jag henne faktiskt hemma. Är as drygt detta 🙁 Men man får hoppas att alla ungar snart är lusfria.

Det här inlägget postades i Allmänt, Presenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *