Snart flytt!

Hej Bloggen 🙂

Nu i veckan var jag med Johanna på BVC och det var dags för 4 årskontroll. Hon fick göra lite olika övningar och blev godkänd på alla 🙂 Stolt är man hehe. Sen det vanliga med vägning och mätning.

Annars nu i helgen så har vi bara tagit det lugnt. Vi var på kalas igår, en av våra kusiner fyllde år. Blev bjudna på mat och så god efterrätt. Sen var vi hos Sandra ett tag innan vi åkte hem.

Nu är det inte så långt kvar tills vi flyttar. Ska börja packa (ja, jag vet har inte börjat än) !! Men som tur är så har jag inte samlat på mig massa saker och skit. Haft stor rensning 2 gånger nu innan så all skit är väck. Nu när jag packar så kommer jag rensa bort det sista om jag nu hittar något haha.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *