Rensar & packar

Allt detta har jag rensat än så länge och detta ska då bort. Massa klänningar som jag inte alls använder längre och lite andra saker. Trodde verkligen att jag inte skulle hitta mer men jodå 🙂 Allt detta ska jag ge till mamma som skickar det vidare till en tjej som står på loppis och pengarna går till hemlösa katter.

Äntligen har jag börjat packa ner saker. Än så länge har jag packat ner tavlor, prydnadssaker mm. Har packat lite fler kartonger efter bilden är tagen. Ska börja så smått med köket idag tänkte jag. Måste in till Rusta idag och köpa fler kartonger, var ju och köpte häromdagen men dom är ganska små så ska köpa dom som är lite större så där får plats mer saker.

Senare idag så ska vi hem till mormor och fira min mamma som fyller år idag! Grattis älskade mamma 🙂  Mormor har gjort tårta och hennes tårtor vill man inte missa. Sen är vi faktiskt lediga imorgon då jag har mycket att fixa härhemma inför flytten 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *