Sista inlägget i Staffanstorp

Hej bloggen 🙂

Ja, nu var vi äntligen här. Vi ska fixa allt nu i helgen och sen på måndag blir det att FLYTTA !! 🙂 Först på måndag så ska vi hämta nycklarna till nya lägenheten och sen blir det att packa in allt i jobbilarna. Såg häromdagen att det är ganska trångt in till huset så vi får se hur vi får göra med bilarna. Kanske bara ta min brors bil. Den är ju mindre än lättliftaren. Löser sig !

Varför detta är sista inlägget är för att inatt stängs internet av sig här och det nya börjar gälla på måndag och vi får se när min dator kommer upp osv i nya lägenheten. Är faktiskt ganska stressad över flytten men allt kommer nog gå bra och smidigt 🙂

Nästa gång vi hörs blir i Lomma !!! 🙂 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *