Påsk i Finspång

Hej Bloggen

Nu i påskas så fira vi den uppe i Finspång. Jag hade tagit en dag extra ledigt så vi kunde hinna känna att man var ledig. Johanna var redan uppe så det var ganska smidigt att åka upp. På påskafton så var vi hemma hos Dennis föräldrar där vi åt och hade det trevligt. Det var så himla skönt väder den helgen också så vi var mest ute och njöt. Sen åkte jag och Johanna neråt igen 🙂

Imorgon är det en röd dag och då är vi lediga 🙂 Dennis kommer ner redan idag och vi ska åka och hämta honom på stationen senare. Dennis är långledig nu men jag får snällt jobba några timmar på fredag. Imorgon blir det nog häng i trädgården hos mormor och morfar. Ryktades även om att grilla 🙂 Så får hoppas det inte pissregnar …

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *