Bokskogen med Bellis

Nu när det är riktigt härligt väder så har vi börjat med att iallafall en gång i veckan komma ut och promenera. Vi är även så duktiga att vi har både varit i Bokskogen och i Järavallen. Mycket roligare att gå i skogen än i samma gamla Lomma. Och så härligt det har varit 🙂 Vi tar med oss lilla Bellis som också behöver detta lika mycket som jag gör haha. Jag hinner alls med någon som helst träning i veckorna så det passar mig utmärkt. Och än så länge är det lagom ! Kondisen är försvunnen sen länge …

Nu varje gång man kommer hem till mamma så tror Bellis att hon ska följa med och komma ut i skogen 🙂 Så söt. Så när hon verkligen ska följa med så är hon övertaggad och världens lyckligaste hund.

Det här inlägget postades i Allmänt, Bella, Bilder på mig mfl. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *